Avond Evenementen & Prijsuitreikingen

 English

Avond Evenementen & Prijsuitreikingen

Wanneer de avond valt en het tijd is om uw 'blije kleding' aan te trekken en iets te gaan vieren, bent u in veilige handen bij ons team. Hoewel we hebben een enorme honger hebben naar zaken doen, houden we enorm van feesten en zijn er dan ook om u te helpen het  in stijl! te doen.

Of u nu wilt dineren in een mijn, boogie dansen op een boot, 'chillen' op een dakterras, feesten in een paleis, een receptie met drankjes in een treinwagon of extravagant van het goede leven wilt genieten in uw hotel, Bullzevents is er  om u te helpen bij het plannen van een feest, themafeest, zaal decoratie, gastenlijst, menu-opties en entertainment om ervoor te zorgen dat deze avond er een is om nooit te vergeten.

Van het vinden van een geschikte zaal tot het plannen van uw prijsuitreiking (oid), liefdadigheid fondsenwerving, vervoer, trefpunt liaison, goody bags en alle andere noodzakelijke details Bullzevents biedt een begin-tot-eind service om ervoor te zorgen dat tijdens de avond uw gasten het gevoel krijgen gewaardeerd te worden en alsof ze één van Hollywood's beroemde Oscars after-show party hebben bijgewoond.

Met onze volledige event management optie, zal ons team zijn de laatste zijn om naar bed te gaan, lang nadat de circusacts tijdens de receptie drankjes u allen hebben verbaasd, de geangaceerde gastheer de awards heeft uitgereikt, uw Goede Doel Veiling emmer veel geld bevatl, de band de dansvloer heeft gevuld en rijtuigen uw vrolijke vermaakte gasten hebben terug gebracht naar hun hotels of woningen.

We houden van een uitdaging neem dus contact met ons op als u thema avond wilt organiseren op een manier die we nooit eerder hebben mogen organiseren we kunnen dan ook tijdig met de planning beginnen en het feest gestalte gaan geven.

 

 Overzicht EVENEMENTEN