Handbalsport school Kroatië

Exclusieve handbalschool Kroatië 

HESC 2.0 in Biograd

Voor de 2e maal in successie zal HESC 2.0 handbalschool plaatsvinden in Biograd.
Voor de leeftijdgroepen 6-9 jarigen, 9-12 jarigen, 12-15 jrigen en 15-18 jarigen wordt een exclusief 7 daags handbalkamp georganiseerd.

Op verschillende data m.n. 13. 06. - 04. 07. 2020 en in samenwerking met Eklata Travel Agency, het toonaangevende reisbureau voor kinderen en jeugdprogramma's in Kroatië.

Het idee van het handbalkamp is het verbinden van de natuurlijke schoonheid van de Kroatische kust en handbaltrainingen die voorbereid en uitgevoerd worden door professionele coaches op Europess topniveau.

 
Biograd

Biograd is voornamelijk als locatie gekozen omdat het dichtbij Zadar Airport (20 km) en Split Airport (100 km) ligt en een topsport locatie is, met alle alle faciliteiten zijn die nodig zijn voor de trainingen en workshops voor de deelnemende spelers en coaches.

EN Biograd is gekozen:
Omdat het zich aan de mooiste kust ter wereld bevindt.
Omdat het het grootste en nieuwste Funpark (website in Kroatisch) in Kroatië heeft.
Omdat er 3 nationale parken (o.a. Nature Kornati) en 3 natuurparken in de buurt zijn.
Omdat de stad alles heeft wat nodig is om plezier te hebben, te genieten, te ontspannen en mogelijkheden biedt voor uitgaan en gezondheid.
Omdat het gemakkelijk bereikbaar is per auto en vliegtuig.

De deelnemers worden ondergebracht in Hotel Adria, dat een overdekt en verlicht veld, 2 zwembaden, een handbalzaal naast het hotel heeft en vlakbij het strand ligt. Super gewoon.
 

Trainingen
Trainingsprogramma is gebaseerd op de principes van geavanceerd handbalonderwijs en u kunt één van de programma's kiezen die we aanbieden, afhankelijk van het handbalniveau van uw team. 

Meer informatie: info@bullzevents.com

Kosten klik hier